Cursus OptieAnalyse . . .


Inhoud:


Brochure(pdf)

Laatste update: 25 maart 2021

Datum:
- Najaar 2019. Datum wordt nader bepaald.
- De cursus wordt gehouden op een zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.

Locatie: Hotel Vianen, Prins Bernhardstraat 75 te Vianen, tel. 0347-325921.

Voor wie is deze cursus bedoeld ?
In principe voor een ieder die geÔnteresseerd is in opties en futures als beleggingsinstrument. Het accent van de cursus zal echter liggen op de praktische toepassing ervan en het gebruik hierbij van de computer. Daarbij veronderstellen wij dat deelnemers beschikken over enige basiskennis van - en ervaring met - het beleggen d.m.v. opties.

Leerstof :
Gedurende het ochtendprogramma zal, in grote lijnen, aandacht worden besteed aan "theoretische" zaken, zoals elementaire begrippen, basisprincipes en prijsvorming van opties. Het volledige middagprogramma zal vervolgens voornamelijk gericht zijn op het inspelen op bepaalde marktverwachtingen met hierop aansluitende optiestrategieŽn en de elementen die de keuze van de opties bepalen. Hierbij zullen wij gebruik maken van ons optieanalyse programma OPTIEMAAT en e.e.a. zal, desgewenst, ook het karakter dragen van een "workshop" met dit pakket. Gegeven de tijd zullen wij ook trachten in te gaan op vragen over het programma door gebruikers.
Alle cursisten krijgen een syllabus en - voor zover nog niet in het bezit - de beschikking over Optiemaat (demoversie met 30 dagen geldigheidsduur) teneinde de opgedane kennis "thuis" in praktijk te kunnen brengen.

Prijs :
De kosten voor deze cursus bedragen EUR 195,-- (ex Btw). Deze prijs is inclusief lesmateriaal, koffie, thee en lunch.

Deelnemers :
Ter wille van een optimale aandacht per cursist is het aantal deelnemers per cursus beperkt. Aanmeldingen worden in volgorde van binnenkomst verwerkt.

Aanmelden :
Aanmeldingen worden in volgorde van binnenkomst verwerkt en kunnen worden gericht aan het volgende adres :
Foxware Beleggingssoftware
Teresastraat 12
4336 LM Middelburg
Tel : +31 (0)118-650829
U kunt u ook aanmelden per e-mail: cursus@foxware.nl

Standaardvoorwaarden:
Betaling van de nota - die u naar aanleiding van een inschrijving zult ontvangen - dient uiterlijk ťťn week voor aanvang van de cursus te zijn bijgeschreven op de rekening van Foxware. Annulering is uitsluitend schriftelijk mogelijk tot 15 werkdagen voor aanvang van de cursus. Bij annulering zijn Euro 50,-- administratiekosten verschuldigd. Het is te allen tijden mogelijk een vervanger te sturen. Deze dient wel de originele deelnamebevestiging te overleggen. Extra kosten, die voortkomen uit het niet naleven van deze voorwaarden, komen voor rekening van de inschrijver.